Gofiber – Internet – TV – Bellen

Dealers

Dealer

Voor vragen kun je ook terecht bij een van onze dealers voor een persoonlijk gesprek en hulp bij het aanvragen van een abonnement. Onze dealers staan je graag te woord en kunnen je helpen met vragen, het lokale aanbod en het direct afsluiten van jouw Gigabit glasvezel abonnement.

Zef dealer worden?

  De kracht van glasvezel met snelle Wi-Fi 6

  Door de nieuwe geïntegreerde internetstandaard Wi-Fi AX (Wi-Fi 6) met Multi-User MIMO en een 2,5 gigabit LAN-poort is de FRITZ!Box 5530 Fiber AON een betrouwbare centrale voor je thuisnetwerk. Het bijzondere van de nieuwe Wi-Fi-standaard is dat deze is geperfectioneerd om een groot aantal apparaten in het thuisnetwerk te integreren. Zo kun je thuis al je apparaten altijd en overal zonder problemen gebruiken.

  DOUBLE THE SPEED MET GOFIBER

  We gebruiken steeds meer data en daarvoor is steeds meer bandbreedte nodig. Wij geloven in een razendsnelle toekomst en daarom bieden wij maximaal 1.000 Mbps internetsnelheid.

  • Maximaal 1.000 Mbps up- en download
  • Haal het maximale uit het internet
  • Betrouwbaar netwerk

  Benieuwd naar je huidige (glasvezel) internetsnelheid?

  Stap over op glasvezel van Gofiber

  Zit jij nu nog bij een andere provider en ben je van plan om over te stappen naar Gofiber? Wij helpen je hier graag mee! Wanneer je een bestelling plaatst, vragen we je of je wilt overstappen van een andere provider. Kun je nog niet overstappen? Laat je gegevens achter en we geven je een seintje wanneer het wel kan!