Gofiber – Internet – TV – Bellen

internet Only

Internet Only voor thuis

Wanneer je alleen Internet voor thuis wilt, is het Internet Only abonnement van Gofiber echt iets voor jou. Afhankelijk van de mogelijkheden op je adres, kan de snelheid oplopen tot maar liefst maximaal 1.000 Mbps up- en download. Met een betrouwbare modem en optimaal bereik geniet je van supersnel internet. Ontdek hier wat je nog meer van Internet Only kunt verwachten.

ALLES TEGELIJKERTIJD, ZONDER VERLIES VAN SNELHEID

Internetten op verschillende apparaten, televisie kijken, bellen en gamen – alles kan tegelijkertijd bij Gofiber. Zonder dat jij inlevert op snelheid, omdat iemand anders in je huishouden nét een video aan het streamen is. Iedereen altijd online. Precies zoals je mag verwachten.

Internet met de snelheid van het licht. Up- en downloaden gaat even snel, waardoor het binnenhalen en versturen van grote bestanden razendsnel gaat. Deel je ervaringen en belevingen in een flits. Of dat nu honderden vakantiefoto’s of grote films zijn.

Van Netflix en Film1 tot YouTube: video’s streamen doen we dagelijks. Eindeloos bufferen of haperingen zijn voorgoed verleden tijd. Vanuit je luie stoel stream je direct de nieuwste afleveringen van je favoriete serie. Supersnel, in ongekende beeldkwaliteit.

ONBEPERKT SURFEN

Met glasvezel van Gofiber heb je gegarandeerd het allersnelste internet. Wat je afneemt, wordt ook daadwerkelijk geleverd. Dat maakt het glasvezelnetwerk het modernste netwerk van nu en de toekomst. Het is sneller dan snel, extreem betrouwbaar, klaar voor de toekomst en alleen voor jouw gebruik. Je verbinding wordt dus nooit trager omdat je buren toevallig nét de volledige trilogie van Lord of the Rings streamen. En met onze hoge internetsnelheden tot Maximaal 1.000 Mbps up- en download heb je altijd meer dan voldoende.

Razendsnel internet is eigenlijk een understatement voor onze Internet Only 1000. Met deze snelheden kun je wereldrecords breken. Belachelijk snel internet, voor een belachelijk lage prijs. Jij hoeft je nooit meer zorgen te maken over de snelheid van je verbinding. Hier kan niets tegenop.

De kracht van glasvezel met snelle Wi-Fi 6

Door de nieuwe geïntegreerde internetstandaard Wi-Fi AX (Wi-Fi 6) met Multi-User MIMO en een 2,5 gigabit LAN-poort is de FRITZ!Box 5530 Fiber AON een betrouwbare centrale voor je thuisnetwerk. Het bijzondere van de nieuwe Wi-Fi-standaard is dat deze is geperfectioneerd om een groot aantal apparaten in het thuisnetwerk te integreren. Zo kun je thuis al je apparaten altijd en overal zonder problemen gebruiken.

DOUBLE THE SPEED MET GOFIBER

We gebruiken steeds meer data en daarvoor is steeds meer bandbreedte nodig. Wij geloven in een razendsnelle toekomst en daarom bieden wij maximaal 1.000 Mbps internetsnelheid.

  • Maximaal 1.000 Mbps up- en download
  • Haal het maximale uit het internet
  • Betrouwbaar netwerk

Benieuwd naar je huidige (glasvezel) internetsnelheid?

Stap over op glasvezel van Gofiber

Zit jij nu nog bij een andere provider en ben je van plan om over te stappen naar Gofiber? Wij helpen je hier graag mee! Wanneer je een bestelling plaatst, vragen we je of je wilt overstappen van een andere provider. Kun je nog niet overstappen? Laat je gegevens achter en we geven je een seintje wanneer het wel kan!

WIL JE IETS ANDERS DAN INTERNET ONLY?

Kies bijvoorbeeld voor ons Internet + TV + Bellen abonnement. Hiermee ben je verzekerd van een snelle en betrouwbare internetverbinding en van onbeperkt bellen NL. Of ga voor ons Internet + Bellen abonnement en geniet van onze super snelle internet verbinding en gratis bellen in Nederland.

FAQ

Je kunt de instellingen zelf naar wens aanpassen. Dus je WiFi naam, maar ook je wachtwoord hiervan. Het modem is door ons niet beperkt voor eventuele instellingen.

Nee, je kunt ESPN Eredivisie niet omwisselen voor bijvoorbeeld een ander premium zenderpakket of korting per maand.

Ja, bij ons krijg je standaard de beschikking over een vast statisch IP adres.

Per abonnement kun je maximaal 5 ontvangers afnemen en gebruiken. Helaas is het niet mogelijk om meer dan 5 ontvangers te gebruiken.

Is het niet mogelijk om rechtstreeks vanaf de router naar de Interactieve TV ontvanger een kabel aan te sluiten, of kom je aansluitingen te kort en wil je hier een switch tussen plaatsen? Zorg dan dat deze switch IGMP-snooping ondersteunt! Hiermee voorkom je namelijk dat je storingen en/of haperend beeld gaat krijgen. Gebruik hiervoor de:

  1. Netgear GS105E (5 poorts)
  2. Netgear GS108E (8 poorts)

Ja, wij bieden de mogelijkheid om meer dan 1 vast nummer te gebruiken bij je telefonie.