Gofiber – Internet – TV – Bellen

Partners verkoopprogramma

Gofiber partnership

De GPV samenwerkingsvorm is voornamelijk geschikt voor ondernemingen met telefoon producten als kernactiviteit. Verdien €25,- per klant dat via jouw overstappen naar Gofiber. Jij regelt de verkoop, wij de rest. Wil jij aanmelden als verkooppunt voor Gofiber? Meld je dan hier beneden aan. 

Het GPV samenwerkingsmodel is geschikt voor ondernemingen die internet diensten willen aanbieden op commissie basis per verkochte klant.

Daarom Partners verkoopprogramma van Gofiber

Betrouwbaar netwerk

Samenwerken met Gofiber betekent dat jouw klanten dag in dag uit de betrouwbaarheid en hoge kwaliteit van het Glasvezel netwerk van E-fiber ervaren. Hierbij ben jij ervan verzekerd dat Gofiber continu werkt aan de verdere verbetering van het Internet diensten en de ervaring van de netwerkkwaliteit door jouw klanten.

ondersteuning

Wij beschikken over diepgaande kennis en ervaring op het gebied van telecom die we graag voor onze partners inzetten, nu en in de toekomst.

Betrouwbare partner

Wij geloven in partners die een verschil kunnen maken in de concurrerende Nederlandse telecommarkt. Hierbij bepaal je zelf in welke mate je jouw eigen organisatie en expertise inzet.

Aanvraag formulier