Gofiber – Internet – TV – Bellen

internet + bellen

Internet en Bellen voor thuis

Geniet jij graag van supersnel internet en wil je onbeperkt bellen? Dan is Internet + Bellen echt wat voor jou. Met Internet van Gofiber haal je snelheid in huis. En met onbeperkt Bellen door heel Nederland bel je gratis naar je familie of vrienden.

BETROUWBAAR INTERNET

Eindelijk! Alles onderbrengen bij één operator, geen gedoe meer, 1 factuur per maand voor al je diensten en ook nog eens voordelig! Met internet van Gofiber maak je gebruik van het glasvezelnetwerk van E-fiber. Bovendien  krijg je met Internet Maxi altijd de maximale snelheid op jouw adres, tot wel Maximaal 1.000 Mbps up- en download. En wordt het netwerk verbeterd, dan krijg je automatisch, zonder dat jij er iets voor hoeft te doen, een hogere snelheid. Zonder dat je daarvoor meer gaat betalen. Zo kun je altijd onbeperkt surfen, chatten en gamen. En heb je thuis glasvezel, dan kan het nog sneller! De teller kan dan oplopen tot wel Maximaal 1.000 Mbps up- en download.

Onbeperkt Bellen

Je belt voordelig en onbeperkt want met de optie Onbeperkt Bellen NL bel je namelijk tegen het vaste tarief per maand onbeperkt naar vaste en mobiele nummers in Nederland. 

Bel je ook veel naar andere landen binnen de EU ? Dan kun je ook kiezen voor Onbeperkt Bellen EU voor slechts € 19,95 per maand.

Bovendien betaal je met Onbeperkt Bellen NL of Onbeperkt Bellen EU nooit een starttarief! Je kunt je huidige telefoonnummer gratis behouden dus stap vandaag nog over! 

De kracht van glasvezel met snelle Wi-Fi 6

Door de nieuwe geïntegreerde internetstandaard Wi-Fi AX (Wi-Fi 6) met Multi-User MIMO en een 2,5 gigabit LAN-poort is de FRITZ!Box 5530 Fiber AON een betrouwbare centrale voor je thuisnetwerk. Het bijzondere van de nieuwe Wi-Fi-standaard is dat deze is geperfectioneerd om een groot aantal apparaten in het thuisnetwerk te integreren. Zo kun je thuis al je apparaten altijd en overal zonder problemen gebruiken.

DOUBLE THE SPEED MET GOFIBER

We gebruiken steeds meer data en daarvoor is steeds meer bandbreedte nodig. Wij geloven in een razendsnelle toekomst en daarom bieden wij maximaal 1.000 Mbps internetsnelheid.

  • Maximaal 1.000 Mbps up- en download
  • Haal het maximale uit het internet
  • Betrouwbaar netwerk

Benieuwd naar je huidige (glasvezel) internetsnelheid?

Stap over op glasvezel van Gofiber

Zit jij nu nog bij een andere provider en ben je van plan om over te stappen naar Gofiber? Wij helpen je hier graag mee! Wanneer je een bestelling plaatst, vragen we je of je wilt overstappen van een andere provider. Kun je nog niet overstappen? Laat je gegevens achter en we geven je een seintje wanneer het wel kan!

WIL JE IETS ANDERS DAN INTERNET + BELLEN?

Kies bijvoorbeeld voor ons Internet + Bellen abonnement. Hiermee ben je verzekerd van een snelle en betrouwbare internetverbinding en van onbeperkt bellen NL. Of ga voor ons Internet Only abonnement en geniet van onze super snelle internet verbinding.

FAQ

Je kunt de instellingen zelf naar wens aanpassen. Dus je WiFi naam, maar ook je wachtwoord hiervan. Het modem is door ons niet beperkt voor eventuele instellingen.

Nee, je kunt ESPN Eredivisie niet omwisselen voor bijvoorbeeld een ander premium zenderpakket of korting per maand.

Ja, bij ons krijg je standaard de beschikking over een vast statisch IP adres.

Per abonnement kun je maximaal 5 ontvangers afnemen en gebruiken. Helaas is het niet mogelijk om meer dan 5 ontvangers te gebruiken.

Is het niet mogelijk om rechtstreeks vanaf de router naar de Interactieve TV ontvanger een kabel aan te sluiten, of kom je aansluitingen te kort en wil je hier een switch tussen plaatsen? Zorg dan dat deze switch IGMP-snooping ondersteunt! Hiermee voorkom je namelijk dat je storingen en/of haperend beeld gaat krijgen. Gebruik hiervoor de:

  1. Netgear GS105E (5 poorts)
  2. Netgear GS108E (8 poorts)

Ja, wij bieden de mogelijkheid om meer dan 1 vast nummer te gebruiken bij je telefonie.