Gofiber – Internet – TV – Bellen

Alles-in-1

Alles-in-1 voor thuis

Met Alles-in-1 voor thuis krijg je alle vrijheid bij het kiezen van je eigen pakket. Combineer razendsnel Internet met TV en Vast Bellen van Gofiber. Met Alles-in-1 betaal je nooit teveel. Geniet van een sterk wifisignaal, kijk programma’s terug met de TV App en onbeperkt Vast Bellen door heel Nederland. 

INTERNET

Eindelijk! Alles onderbrengen bij één operator, geen gedoe meer, 1 factuur per maand voor al je diensten en ook nog eens voordelig! Met internet van Gofiber maak je gebruik van het glasvezelnetwerk van ODF. Bovendien krijg je met Internet Maxi altijd de maximale snelheid op jouw adres, tot wel 1000Mb/s up en down. En wordt het netwerk verbeterd, dan krijg je automatisch, zonder dat jij er iets voor hoeft te doen, een hogere snelheid. Zonder dat je daarvoor meer gaat betalen. Zo kun je altijd onbeperkt surfen, chatten en gamen. En heb je thuis glasvezel, dan kan het nog sneller! De teller kan dan oplopen tot wel 1000Mb/s, up en down

TV

Genieten door je hele huis van televisie in de beste beeld- en geluidskwaliteit. Op alle schermen. Inclusief handige extra’s, zoals Opnemen en Pauzeren, TV Gemist en ESPN, ESPN 2 , ESPN 3 en ESPN 4

Bovendien heb je Video on Demand en alle voordelen van de TV App. Daarmee bieden we jou het meest complete tv-pakket van Nederland. Lees meer over de mogelijkheden op onze Interactieve TV pagina.

De TV App is gratis voor al onze tv-klanten. Wil je geen tv-ontvanger meer? Kies dan voor ons abonnement met alleen de TV App. Je krijgt dan een korting van € 2,50 per maand en kan de app per maand aan- of uitzetten. Aan jou de keuze! Lees meer over de mogelijkheden van de TV App

BELLEN

Je maakt gebruik van Onbeperkt bellen Nederland. Bovendien betaal je met Onbeperkt Bellen NL nooit een starttarief. Je betaalt dan niet per minuut, maar één vaste bundel prijs. Je kunt je huidige telefoonnummer gratis behouden. Kies bij je bestelling voor nummerbehoud en wij zorgen ervoor dat het goed en snel wordt geregeld. dus stap vandaag nog over! 

De kracht van glasvezel met snelle Wi-Fi 6

Door de nieuwe geïntegreerde internetstandaard Wi-Fi AX (Wi-Fi 6) met Multi-User MIMO en een 2,5 gigabit LAN-poort is de FRITZ!Box 5530 Fiber AON een betrouwbare centrale voor je thuisnetwerk. Het bijzondere van de nieuwe Wi-Fi-standaard is dat deze is geperfectioneerd om een groot aantal apparaten in het thuisnetwerk te integreren. Zo kun je thuis al je apparaten altijd en overal zonder problemen gebruiken.

DOUBLE THE SPEED MET GOFIBER

We gebruiken steeds meer data en daarvoor is steeds meer bandbreedte nodig. Wij geloven in een razendsnelle toekomst en daarom bieden wij maximaal 1000 Mbits internetsnelheid.

  • Maximaal 1.000 Mbps up- en download
  • Haal het maximale uit het internet
  • Betrouwbaar netwerk

Benieuwd naar je huidige (glasvezel) internetsnelheid?

Stap over op glasvezel van Gofiber

Zit jij nu nog bij een andere provider en ben je van plan om over te stappen naar Gofiber? Wij helpen je hier graag mee! Wanneer je een bestelling plaatst, vragen we je of je wilt overstappen van een andere provider. Kun je nog niet overstappen? Laat je gegevens achter en we geven je een seintje wanneer het wel kan!

WIL JE IETS ANDERS DAN ALLES-IN-1?

Kies bijvoorbeeld voor ons Internet + Bellen abonnement. Hiermee ben je verzekerd van een snelle en betrouwbare internetverbinding en van onbeperkt bellen NL. Of ga voor ons Internet Only abonnement en geniet van onze super snelle internet verbinding.

FAQ

Je kunt de instellingen zelf naar wens aanpassen. Dus je WiFi naam, maar ook je wachtwoord hiervan. Het modem is door ons niet beperkt voor eventuele instellingen.

Nee, je kunt ESPN Eredivisie niet omwisselen voor bijvoorbeeld een ander premium zenderpakket of korting per maand.

Ja, bij ons krijg je standaard de beschikking over een vast statisch IP adres.

Per abonnement kun je maximaal 5 ontvangers afnemen en gebruiken. Helaas is het niet mogelijk om meer dan 5 ontvangers te gebruiken.

Is het niet mogelijk om rechtstreeks vanaf de router naar de Interactieve TV ontvanger een kabel aan te sluiten, of kom je aansluitingen te kort en wil je hier een switch tussen plaatsen? Zorg dan dat deze switch IGMP-snooping ondersteunt! Hiermee voorkom je namelijk dat je storingen en/of haperend beeld gaat krijgen. Gebruik hiervoor de:

  1. Netgear GS105E (5 poorts)
  2. Netgear GS108E (8 poorts)

Ja, wij bieden de mogelijkheid om meer dan 1 vast nummer te gebruiken bij je telefonie.