Vaste Telefonie

Met Bellen Basis bel je goedkoop en worden de kosten per seconde afgerekend. De Bellen Basis bundel is automatisch inbegrepen. Nationaal slechts 2 cent per minuut en naar mobiel 7 cent per minuut. Wij kennen geen starttarief.

Bel onbeperkt naar alle Nederlandse vaste en mobiele nummers, met uitzondering van betaalde servicenummers en dat voor slechts € 12,50 per maand. Je geeft dit heel makkelijk aan tijdens je bestelling.

Met Onbeperkt Bellen kun je op basis van een Fair Use Policy on-beperkt bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland met uitzondering van betaalde internet- en servicenummers.

Uiteraard kun je gewoon je vertrouwde vaste telefoonnummer behouden. Kies bij je bestelling voor nummerbehoud en wij zorgen ervoor dat het goed en snel wordt geregeld.

Heb je aan één telefoonlijn niet genoeg? Kies dan voor een extra telefoonlijn. Handig als je bijvoorbeeld een kantoor aan huis hebt. Een extra telefoonlijn kost bij ons slechts € 1,50 per maand. En uiteraard heb je de mogelijkheid voor gratis nummerbehoud, of een nieuw telefoonnummer. Dit geef je zelf heel gemakkelijk op tijdens je bestelling.

Beltarieven overzicht

BestemmingStarttariefPer minuut
Bellen naar alle vaste nummers in Nederlandn.v.t.€ 0,02
Bellen naar alle mobiele nummers in Nederlandn.v.t.€ 0,07
Bellen naar nummers die beginnen met 0800-n.v.t.Gratis
Bellen naar nummers die beginnen met 085-, 088- of 14-n.v.t.€ 0,02
Bellen naar nummer die beginnen met 090X- en 18-n.v.t.Tarief servicenummers + gesprekskosten