Gofiber – Internet – TV – Bellen

GLASVEZEL INTERNET IN UITGEEST

GLASVEZEL VOOR UITGEEST

De aanleg van een nieuw glasvezelnetwerk in Uitgeest is gestart! Straks kan de hele gemeente Uitgeest genieten van het allersnelste en meest stabiele internet van Nederland. Ontdek hier alles over het nieuwe netwerk. Om gebruik te kunnen maken van dit supersnelle netwerk, heb je een glasvezelabonnement nodig. Benieuwd naar wat glasvezel jou kan bieden? Jij kiest welke provider bij jou past.

 

De aanleg

Goed nieuws! De aanleg van het glasvezelnetwerk in de gemeente Uitgeest is van start gegaan. De eerste meters worden gegraven en vervolgens gaan de schouwers dan langs de deuren om samen met de inwoners te bepalen waar de glasvezelaansluiting in huis komt.

Planning
We hebben Uitgeest verdeeld in drie gebieden. Benieuwd naar de verdeling van de gebieden en de planning hiervan? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie.

De verdeling van UITGEEST

De gemeente Uitgeest is onderverdeeld in drie gebieden. De gebieden zijn toegewezen aan aannemer SPIE. Bekijk hier de verdeling van jouw gebied. *

* Vanwege de geografische ligging wordt de aanleg van het glasvezelnetwerk in De Woude meegenomen in de planning van de aanleg in de gemeente Uitgeest.

De planning van Gorinchem

De gemeente Uitgeest is onderverdeeld in drie gebieden. Ieder gebied heeft een eigen planning. Bekijk hier de globale planning van jouw gebied.

De planning is van diverse factoren afhankelijk en daarom kunnen er geen rechten aan ontleend worden.

De kracht van glasvezel met snelle Wi-Fi 6

Door de nieuwe geïntegreerde internetstandaard Wi-Fi AX (Wi-Fi 6) met Multi-User MIMO en een 2,5 gigabit LAN-poort is de FRITZ!Box 5530 Fiber AON een betrouwbare centrale voor je thuisnetwerk. Het bijzondere van de nieuwe Wi-Fi-standaard is dat deze is geperfectioneerd om een groot aantal apparaten in het thuisnetwerk te integreren. Zo kun je thuis al je apparaten altijd en overal zonder problemen gebruiken.

DOUBLE THE SPEED MET GOFIBER

We gebruiken steeds meer data en daarvoor is steeds meer bandbreedte nodig. Wij geloven in een razendsnelle toekomst en daarom bieden wij maximaal 1.000 Mbps internetsnelheid.

  • Maximaal 1.000 Mbps up- en download
  • Haal het maximale uit het internet
  • Betrouwbaar netwerk

Benieuwd naar je huidige (glasvezel) internetsnelheid?

Stap over op glasvezel van Gofiber

Zit jij nu nog bij een andere provider en ben je van plan om over te stappen naar Gofiber? Wij helpen je hier graag mee! Wanneer je een bestelling plaatst, vragen we je of je wilt overstappen van een andere provider. Kun je nog niet overstappen? Laat je gegevens achter en we geven je een seintje wanneer het wel kan!

FAQ

Je kunt de instellingen zelf naar wens aanpassen. Dus je WiFi naam, maar ook je wachtwoord hiervan. Het modem is door ons niet beperkt voor eventuele instellingen.

Nee, je kunt ESPN Eredivisie niet omwisselen voor bijvoorbeeld een ander premium zenderpakket of korting per maand.

Ja, bij ons krijg je standaard de beschikking over een vast statisch IP adres.

Per abonnement kun je maximaal 5 ontvangers afnemen en gebruiken. Helaas is het niet mogelijk om meer dan 5 ontvangers te gebruiken.

Is het niet mogelijk om rechtstreeks vanaf de router naar de Interactieve TV ontvanger een kabel aan te sluiten, of kom je aansluitingen te kort en wil je hier een switch tussen plaatsen? Zorg dan dat deze switch IGMP-snooping ondersteunt! Hiermee voorkom je namelijk dat je storingen en/of haperend beeld gaat krijgen. Gebruik hiervoor de:

  1. Netgear GS105E (5 poorts)
  2. Netgear GS108E (8 poorts)

Ja, wij bieden de mogelijkheid om meer dan 1 vast nummer te gebruiken bij je telefonie.

[trustindex no-registration=google]